Proeftuinen "Toekomst Elektronische Leeromgeving"

Posted by @WolterKaper on Jan. 12, 2016, 10:34 p.m.

Ask a question

This event is in the past
Feb. 29, 2016, 6 p.m.
23 - 29 februari, zaal B1.24D

About

Startdatum Proeftuin: dinsdag 23 februari 2016
Einddatum Proeftuin: maandag 29 februari 2016
Tijdstip Proeftuin: 13:00-18:00 behalve op dinsdag, donderdag en vrijdag al vanaf 12 uur.
Locatie: Science Park 904, zaal B1.24D

Doelgroep: docenten, studenten en medewerkers en iedereen die nu iets met Blackboard doet of thema Digitale leeromgeving interessant vindt.

De werkgroep 'Toekomst Elektronische Leeromgeving' (TEL) organiseert in samenwerking met ICTO FNWI proeftuinen, waarin docenten en studenten kunnen meedenken over de nieuwe digitale leeromgeving van de UvA.

Alle categorie├źn docent-gebruikers van de elektronische leeromgeving en studenten van de FNWI worden nadrukkelijk uitgenodigd om deel te nemen aan deze proeftuin (die met bijzondere eisen, maar ook zij die voor effici├źntie en gemak gaan), om zo een bijdrage te leveren aan een passende aanschaf van de nieuwe elektronische leeromgeving. Zie ook Toekomst elektronische leeromgeving (hier ook in See also)

Proeftuinbezoekjes kunnen duren van 10 minuten tot zo lang als je wilt. Mocht je op alle dagen verhinderd zijn, dan kun je een testaccount aanvragen bij: blackboard-science@uva.nl. Docenten met bijzondere eisen aan de ELO kunnen via dit adres ook hulp krijgen bij de door hen gewenste tests. Je kunt ook (alvast) een kijkje nemen in de e-Proeftuin.

Voor studenten wordt een testcursus ingericht, die qua niveau en inhoud niet realistisch zal zijn maar die wel een indruk geeft van de mogelijkheden.

Je bevindingen worden door de aanwezige assistenten genoteerd. Bij thuis testen wordt achteraf contact opgenomen.

De conclusies worden gebruikt bij het opstellen van het pakket van eisen voor de aanbesteding van de nieuwe ELO, die door UvA, VU en HvA gezamenlijk wordt gedaan.

De informatie van de UvA over de "TEL" en de proeftuinen is te vinden op:

http://www.tel.humanities.uva.nl/


Creative Commons 3.0 BY SA applies to all content on Starfish.